BLI MED MEG NEW YORK CITY

284925_10150719321365324_4297235_n

Jeg gleder meg veldig !

Snikstart sommerferien i metropolen New York! Minimaraton i Central Park, middager på New Yorks mange takterrasser og shopping på Fifth Avenue! Kan det bli bedre?

Summer in the big city! KK Reiser kickstarter sommeren 2015 med en tur over dammen sammen med personlig trener og løpecoach Hedvig Bang for å oppleve New York City på en ny måte. Yoga i Central Park, løpetur over Brooklyn bridge, og ikke minst løp KK Mila i NEW YORK!

Vi skal bo på det trendy hotellet Row NYC, som ligger sentralt på Times Square. Med den urbane Central Park kun et steinkast unna, kan du starte dagene med en deilig løpetur eller en yogaøkt i herlige omgivelser. Parken går over hele 3,4 km, så her blir du neppe lei med det første!

Lørdagen er det duket for NYRR New York MINI 10k, og de som ønsker, kan bli med oss å feire endt løp med den bedre middag som avsluttes med et besøk på et av New Yorks rooftops!

IMG_7679 IMG_7680

Dette er en reise i samarbeid med magasinet KK.

Bli med på en inspirasjonsreise og se alt New York city har å by på av kunst, kultur, shopping og matopplevelser sammen med en lommekjent! Vi gir deg dessuten de verktøyene du trenger for å fortsette treningen når du er tilbake. Målet er du skal komme hjem med masse bra inspirasjon og motivasjon, selvtillit og ny giv!

Les mer her: http://www.allertravel.no/storbyloping-og-shopping-i-new-york

IMG_6356

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s