Fotoshoot med Det Nye

I tiden fremover skal Det Nye magasinet bruke meg som deres treningsekspert. I de fem neste utgavene av bladet vil du få gleden av noen fine mini-treningsprogram med ulike fokus. Idag tok vi bilder til en sak som skal handle om hvordan du kan trene som en danser. Det vil si, hvordan du kan bli smidigere,sterkere og få en bedre balanse. Som dere jo vet jeg er 4 måneder på vei, og jeg skal si magemusklene måtte jobbe hardt for å holde den lille bollemagen inne ❤ Gleder meg til å se resultatet! Fotografen på settet var Rasmus Kongsøre, og Silje Bjørnstad var med som journalist, veldig trivelige folk som jeg håper å få jobbe med igjen.

Liten sneakpeak

image

Silje og jeg gjør en liten tilt 😉

image

Puh, endelig kan jeg slippe ut magen igjen !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s