Stor takk til deg!

 

Først vil jeg bare takke alle som stemte på meg under ShapeUp jenta konkurransen. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt! Og selv om jeg ikke vant, åpnet det seg mange nye dører etterpå, og det er takket være dere og deres stemmer.

Her på bloggen har det vært svært stille fra meg en stund, men det blir det en forandring på nå:) For dere som ikke leste dette ;  https://hedvigbang.com/2015/09/22/mare-a-mare-sud/   innlegget kan jeg fortelle at jeg nå er godt over 5 måneder på vei med en liten krabat. Mer om det senere 😉

 

image

 

Jeg legger ved et lite intervju som ble gjort med meg i forbindelse med ShapeUp jenta for dere som er interessert i å bli enda litt bedre kjent med meg.
Intervju med SHAPE UP;
🌺Hva ønsker du å oppnå gjennom å delta på denne konkurransen?

Vi sitter alle inne med mye uforløst potensiale, og jeg vil inspirere folk til å få frem det beste i seg. Gjennom dans, styrketrening, yoga og løping har jeg funnet en balanse i treningen, som jeg vil hjelpe andre å finne. Sist men ikke minst vil jeg oppfordre alle til å bruke den fantastiske naturen vår mer. Ingenting er bedre meditasjon og trening enn å gå på tur.

🌺Hvis du kunne tatt vekk enn av svakhetene/begrensningene i livet ditt, hva ville dette vært ?

Jeg priser meg lykkelig hver dag over at jeg har en kropp som fungerer. Når det kommer til begrensninger har nok det vært flere psykiske begrensninger fremfor fysisk. Jeg startet aktivt å danse i en veldig ung alder. Med dansen kommer sterk disiplin og streben etter det perfekte. Dette gjenspeilte seg nok mye gjennom hele oppveksten og tenårene. Heldigvis blir man eldre og man skal ikke kimse av den livsvisdommen som følger med. Jeg har heldigvis klart å gi slipp på den perfeksjonisten som satt på skulderen min å fortalte meg at jeg ikke var bra nok. Jeg tror denne erfaringen hjelper meg i mitt arbeid som personlig trener. Jeg vet hvordan den nedbrytende indre dialogen kan være. Derfor må vi starte å snakke mer positivt til oss selv. Tenk over; ville jeg sagt dette til min beste venninne? Vær din egne bestevenn.

 

🌺Hva trenger du å jobbe med når det kommer til deg selv?
Jeg jobber alltid mot å finne balansen mellom jobb,venner,mann og familie. Jeg vet at hvis jeg er stresset og misfornøyd kommer jeg til kort på alle disse områdene Det er ikke egoistisk å sette av tid hver dag til å ha en stille stund for seg selv. En stund hvor du kanskje vurderer hvilke ting som er bra,hva du kan gjøre for at ting du er misfornøyd med blir bedre, eller kanskje bare 30min hvor du går i skogen og ikke tenker på noen verdens ting.

 

🌺Hvilke tiltak kan vi sette i verk for å unngå dagens kroppspress ?
Jeg tror mye starter med hvordan foreldre snakker om egen kropp/selvbilde til sine barn. Vi er alle mennesker og har ting vi er misfornøyd med, men det å være bevisst på hvordan man snakker om dette tema rundt barn. Man skal tenke seg om før man uttrykker misnøye over kroppen din og hvordan du kommenterer barnas kropper. Min mor har alltid vært veldig flink til å snakke positivt om både seg selv og andre, jeg tror jeg har fått mye av selvtilliten min der.

 

🌺Hva gjør deg et sunt forbilde for andre jenter?
Jeg gleder meg over det jeg gjør. Jeg tror min entusiasme og glede kan smitte over på andre. Jeg har et sunt forhold til både trening og kosthold, men jeg har også livserfaring som gjør at jeg har forståelse for perioder hvor dette tema ikke alltid er like lett. Jeg tror jeg kan hjelpe andre å finne balansen i hverdagen og glede seg over det man holder på med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s